Espanyol

L’Espanyol surt victoriós del Ciutat de València

1a divisió. Machín suma el seu primer triomf en lliga gràcies a un gol de Bernardo al fil de la primera part. Els blanc-i-blaus segueixen en descens però tenen la permanència a només 1 punt

Machín ha sumat el seu primer triomf a la lliga amb l’Espanyol. Els blanc-i-blaus han sumat tres punts d’or que li donen oxigen en la seva lluita per fugir de les brases del descens. Un gol de Bernardo, el primer com a periquito, han decantat la balança cap als barcelonins en una jugada d’estratègia al final de la primera part. Un triomf que serveix per alleugerir la delicada situació de l’Espanyol tot i que seguirà en zona de descens, amb vuit punts, però està a només un punt de la zona de salvació. Un salt de qualitat evident que s’ha fonamentat en un joc pragmàtic i ordenat. L’Espanyol ha merescut guanyar per més marge i ha crescut, encara més, en la segona part. Una victòria de mèrit i més per la dinàmica que tenia el Llevant. Els locals no perdien a casa des del març. Però Machín té la mà trencada en guanyar al Ciutat de València. Ho va fer amb el Girona i el Sevilla i aquesta tarda ha repetit amb l’Espanyol. Els catalans alimenten la seva autoestima i ara viatjaran a Bilbao dimecres amb més optimisme que mai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)