Espanyol

Víctor Gómez, present i futur en blanc-i-blau

Espanyol. Amb una maduresa impròpia d’un futbolista de 19 anys, el d’Olesa assegura que, tot i la confiança de Machín, no se sent titular

Ahir, el mateix dia que el RCD Espanyol feia 119 anys, a la sala de premsa de la ciutat esportiva Dani Jarque se sentia una de les veus que poden marcar el futur de l’entitat blanc-i-blava. Víctor Gómez, el lateral dret que ha merescut la confiança de Pablo Machín, va deixar anar un discurs madur i serè, impropi d’un noi de 19 anys. “És un jugador de present i de futur”, advertia el tècnic de Sòria en la roda de premsa prèvia al seu debut a la banqueta espanyolista. L’endemà, Víctor Gómez apareixia en l’alineació titular. “Tinc la samarreta a casa, segurament l’emmarcaré”, revelava el jugador davant la premsa, amb posat de veterà. “No podré oblidar mai el debut. Ningú podia esperar que Machín em faria jugar. Fa un parell de setmanes que m’entreno a les seves ordres i ho he donat tot en cada entrenament”, comentava també.

De moment, Machín ha insinuat un onze per a la lliga en el qual compta amb Víctor Gómez. Ell, però, nega que se senti titular. “Ningú s’hi pot sentir en aquest equip, perquè hi ha molta competència. Encara menys jo, que acabo d’arribar. No hi ha un equip ideal, tots hem de treballar per ser-hi”, etzibava ahir. Això sí, no va poder evitar reconèixer que el sistema de tres centrals pel qual aposta el seu entrenador li va molt bé i el fa lluir més en atac. “Tinc l’esquena ben coberta, sempre hi ha quatre defenses darrera meu i això m’afavoreix”, deia. El d’Olesa de Montserrat viu el seu millor moment mentre l’Espanyol mira de sortir d’una situació dramàtica, a la cua de la classificació. Com entoma aquesta doble sensació? En la seva resposta no hi ha ni una mica d’autocomplaença: “L’únic camí que hem de seguir per capgirar la situació és anar a poc a poc, centrant-nos en el pròxim partit. Ara toca pensar en l’Athletic, que serà un partit molt dur.”

Víctor Gómez no va deixar de destacar, en tot cas, la bona rebuda que ha tingut al vestidor. “Els nervis no se’m noten per l’ajuda dels companys. Al cap i a la fi, com millor es juga a futbol és amb tranquil·litat i confiança”, va manifestar en aquest sentit. “Quan et donen la confiança de debutar en el primer equip, la prens per estar com més tranquil millor i fer el que saps fer, que és jugar a futbol”, va afirmar també.

LA SALA DE PREMSA

Ningú es pot sentir titular en aquest equip, perquè hi ha molta competència. Encara menys jo, que acabo d’arribar
No podré oblidar mai el debut. Tinc la samarreta a casa, segurament l’emmarcaré
Víctor Gómez
DEFENSA DEL RCD ESPANYOL

Homenatge al fundador en el 119è aniversari

L’Espanyol va complir ahir, 28 d’octubre del 2019, 119 anys d’història. Per això, durant el matí, el club blanc-i-blau i la seva fundació van fer una ofrena floral i van col·locar una placa commemorativa al nínxol del seu fundador, Àngel Rodríguez Ruiz, al cementiri de Sant Gervasi. A la tarda, l’Espanyol va fer una altra ofrena floral, en aquest cas davant l’estàtua dedicada a l’afició que hi ha a l’RCDE Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)