Espanyol

Machín: “La mala ratxa de l’Athletic ens perjudica”

Espanyol. “Fitxatge d’un davanter? Ara és excessiu parlar d’això a tres mesos. M’he de centrar en els futbolistes que tenim”, ha reculat el tècnic

Pablo Machín ha comparegut aquest migdia a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per valorar la prèvia del duel davant l’Athletic Club (20?h. / Movistar La Liga 2). L’objectiu dels blanc-i-blaus és seguir amb la bona dinàmica després de sumar dues victòries consecutives davant el Ludogorets, a l’Europa League, i amb el Llevant. Una ratxa positiva que contrasta amb el rumb dels bascos que només han sumat dos punts dels últims quinze.

ROTACIONS.

“És evident que quan competeixes cada tres dies el físic ho nota però quan guanyes el cap pot més. Ara tenim un partit molt exigent pel context de San Mamés”.

DAVANTER MERCAT.

“Tots els entrenaments, si els hi dius, si estem oberts a millorar, et diran que sí. Però estem a tres mesos vista i ara és excessiu pensar en què farem en el mercat d’hivern. Acaba d’arribar i he de conèixer la plantilla i jo m’he d’adaptar a ells i ells a mi. Els hi he de treure el màxim rendiment i m’he de centrar en els futbolistes que tenim”.

BALANÇ INICIAL

“El que més content estic és de les victòries i del que menys de les derrotes. El més important són els resultats. Ja signaria de cada partit guanyar dos. Els jugadors han estat enormement receptius i ara, a poc a poc, hem d’anar millorant. I en l’aspecte ofensiu tenir una mica més de tranquil·litat”.

ATHLETIC CLUB.

“Té un gran potencial tot i no portar una bona ratxa. Però el fet de jugar a San Mamés és important perquè és una afició que empeny molt. És un rival que és molt reconeixible i fa temps que juga de la mateixa manera, molt vertical i per banda. Tenen un gran poder aeri amb Raúl García, la velocitat de Williams o el joc interior de Muniain. Però el més important és la seva força col·lectiva”.

DINÀMICA FORA DE CASA.

“Només ha jugat dos partits de lliga. El partit de casa crec que ha estat el nostre millor partit i l’hem perdut. El Vila-real va aprofitar una ocasió que va tenir. Per nosaltres, és millor jugar a casa que fora. Això no hi ha cap dubte. La nostra afició ens ha d’ajudar i ho farà perquè és intel·ligent. No vull parlar de situacions que no he viscut. Quan tornem a jugar al nostre estadi ja veurem. Ara estic centrat en el partit de San Mamés”.

RATXA DE L’ATHLETIC CLUB.

“Porta cinc jornades sense guanyar però això m’ho prenc com un perill. Ha empatat dos partits i ha estat prop de guanyar. Quan fa temps que no guanyes tenen ganes de canviar aquesta situació. Per ells, jugant a casa, estaran més a prop de guanyar però estic convençut que és un repte per nosaltres.

DINÀMIQUES DE GRUP

“No cal canviar per canviar, aquí s’estaven fent coses molt bones. Aquest és un equip molt professional. A Girona érem quatre gats quan vaig arribar. Aquest és un equip amb una bona infraestructura i amb 119 anys d’història. Estem contents amb el que ens hem trobat”.

JOC AERI DEL RIVAL.

“És un dels equips més forts en el joc aeri. Històricament ha estat així i és un futbol que a la seva afició li agrada i es senten identificats. Ens hem de posar al seu nivell per poder competir que és el més important”.

ITURRASPE.

“Va tenir un fort cop a l’espatlla i té dolor. Està fent treball amb els fisios. Confio que en un parell de dies pugui entrenar amb el grup amb normalitat”.

PUNT D’INFLEXIÓ

“El que buscàvem era una primera victòria. Hem tingut dues seguides i això és important per un equip, cal no oblidar, estem en zona de descens. Ens serveix per corroborar la nostra idea de joc”.

WU LEI AMB LA XINA.

“Vaig partit a partit, ara tenim una gran preocupació amb el partit de l’Athletic i, internament, el club està treballant perquè sigui el menys perjudicial per nosaltres i també pel jugador, el millor del seu país”.

SAN MAMÉS.

“Més que puntuar nosaltres anem amb la intenció de guanyar i el premi menor és l’empat. La mala ratxa que porta l’Athletic serà perjudicial perquè estaran amb més ganes. Però nosaltres ens hem de preocupar del nostre rendiment propi”.

MELENDO, BAIXA.

Pablo Machín ha convocat a 18 jugadors per viatjar a San Mamés. La baixa més important és la de Melendo, afectat per una gastroenteritis. “No ha participat perquè té problemes intestinals, i quan el cos et diu que no, el més prudent és que descansi. Avui no ha pogut entrenar”. La llista completa és la següent: Diego López. , Pedrosa, Naldo, Lluís López, David López, Javi López, Dídac, Bernardo, Víctor Gómez, Víctor Sänchez, Sergi Darder, Marc Roca, Granero, Wu Lei, Ferreyra, Matías Vargas, Campuzano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)