Espanyol

Diego López: “Hem de mirar el futur amb optimisme tot i el mal inici”

Espanyol. “Tenim molta necessitat. Hem d’aconseguir els tres punts a casa de manera urgent”, ha dit el porter que veu el grup amb “fam, compromís, actitud i ganes”

Diego López ha parlat aquest matí en roda de premsa. El porter ha analitzat la derrota davant l’Athletic Club i mira amb optimisme el duel de dissabte davant el València on els blanc-i-blaus necessiten sumar els primers punts a casa per alleugerir la seva delicada situació a la taula.

PARTIT SAN MAMÉS.

“Un partit que s’ens ha escapat i és un resultat que no explica el que va passar en el camp. Els gols venen d’errors que es poden evitar. Va ser un partit molt igualat. Llàstima que el primer gol ens ha fet mal i després el partit es posa molt complicat. L’equip ha demostrat una actitud i sacrifici que no poden faltar. Això no es pot negociar i ho veurem al llarg de la temporada”.

OCASIONS.

“És una cosa que és obvi i tothom ho veu. Portem molts pocs gols a favor i és responsabilitat, no només dels davanters, sinó de tots. Hem de ser un equip fiable defensivament i hem de millorar. Cal seguir treballant. No hi ha un altre recepte.

DIFERÈNCIA AMB EL CURS ANTERIOR.

“Errors sempre n’hi ha hagut i els gols venen d’errades. Però aquest any ens està penalitzant més. No ens hem de tornar bojos i hem de pensar en les coses bones que hem fet en els tres partits anteriors encaixant només un gol. Ara tenim una oportunitat el dissabte”.

REFORÇOS A LA DAVANTERA.

“Hem de millorar tots els que estem i el nostre rendiment ha de ser més gran perquè amb el que hem fet, fins ara, no ens val. El que passi en el mercat d’hivern ja no és cosa nostra. Estem en una situació difícil i hem de remar molt. Sent conscient on estem i guanyar partits”.

RENDIMENT A CASA.

“Tenim molta necessitat. Hem d’aconseguir els tres punts a casa de manera urgent. L’any passat va ser un dels pilars i on es treu més punts és a casa. Estem bé com a visitants però tenim un partit important el dissabte i anirem a competir”.

CAUSES DEL MAL MOMENT?

“No sé la manera d’explicar-ho i l’única manera de canviar-ho són els resultats. Contra el Vila-real ja es van veure coses. El mínim era l’empat. Estem en un moment on no tenim aquesta dosi de fortuna. Ara tenim una nova oportunitat”.

HERMOSO I BORJA.

“Eren jugadors de gran nivell però no és per la seva marxa. Les sensacions són altres. Això és llarg. L’any passat també vam estar set jornades sense guanyar i això és molt llarg. Hi ha actitud, ganes, fam i compromís. Hem d’estar tranquils tot i la situació”.

NERVIS AFICIÓ.

“És normal que la gent s’impacienti i que vosaltres diguen que som dolents. Però som professionals i exigents. Tenim molta informació i som objectius amb el nostre treball. Podem donar molt més i hem de recobrar aquesta confiança i estat d’ànim. Estem molt responsabilitzats. He viscut una situació semblant i he vist de tot. L’únic innegociable és el treball i l’ambició de fer una gran temporada. Estem en una situació en què no sortirem en dos o tres partits”.

AFICIÓ.

“Hem de mirar el futur amb optimisme tot i el mal inici. Ens hem d’ajuntar tots i remar en la mateixa direcció. Sé que l’aficionat no ens fallarà. Sé com els seus seu sentiment i nosaltres també patim però ens estem esforçant. Els necessitem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)