Espanyol

Víctor Sánchez: “Volem un punt d’inflexió a casa”

Espanyol. El rubinenc espera guanyar al Ludogorets per encarar amb més ànims el duel de diumenge davant l’Atlético

Víctor Sánchez ha comparegut aquest matí per valorar el duel de demà davant el Ludogorets. Un partit on els blanc-i-blaus, en cas de victòria, poden deixar enfilat la classificació per a setzens.

“Quan perds un partit el que vols, primer, és tornar a competir i l’equip està millor i competeix. Estem més a prop de guanyar partits que abans. Esperem que el primer sigui demà i un punt d’inflexió a casa.

CONFIANÇA.

“És important per agafar confiança i que la gent gaudeixi, de retruc, també deixaríem encarrilada la classificació. Volem gaudir tots amb joc i gols”.

CALENDARI.

“El que volem és competir aviat i estem millor en aquesta competició que en lliga. Ens han de servir per fer un bon partit el cap de setmana”.

EUROPA UNA DISTRACCIÓ?

“Nosaltres no parlem d’Europa com una distracció, és una il·lusió molt gran i feia temps que no es jugava. No és una situació incòmode”.

REGULARITAT.

“Ens està costat molt més en lliga que a Europa. Portem bons partits, tret d’una estona davant l’Athletic, en els altres hem estat molt igualats al rival i no per perdre’n dos i només guanyar un. Ens queda tenir una dinàmica bona.

EUROPA.

És una competició curta i diferent a la lliga. Guanyant un partit ho tindríem molt bé.

ATLÉTICO.

“Ara el partit més important és el d’Europa, ja pensarem en la lliga després. No podem tirar cap partit.

AFICIÓ.

“Necessitem a la nostra afició. No és igual jugar davant de 10.000 que de 20.000. Ells ens donen ales per seguir quan estàs cansat i espero que hi hagi un gran ambient i ens ajudin per guanyar el partit”.

LA SETMANA.

“És una setmana bona per guanyar els dos partits. Primer, demà, i després diumenge. Volem arribar amb tres punts més a Europa i a la lliga”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)