Espanyol

Machín: “No volem ser el convidat de pedra de l’Atlético”

Espanyol. No es refia del mal moment dels colchoneros. “Els mals resultats els fan més perillosos i voldran callar alguna boca”, diu el tècnic que mai ha perdut davant els madrilenys

Pablo Machín ha valorat el duel de demà davant l’Atlético de Madrid. Un partit on els blanc-i-blaus esperen enllaçar les bones sensacions de l’Europa League a la lliga.

CALERO.

“Calero, Lluís que va fer un gol. Només poden jugar onze i sempre hi haurà gent que caurà de la convocatòria”

PARTIT.

“Primer hem de tenir possibilitats d’aconseguir punts i hem de donar bona imatge. Això és un procés i això es potència amb resultats. Prefereixo guanyar que tenir bones sensacions. Millor un partit on s’aparegui la verge o un sant i guanyar. Hem d’aprofitar la nostra superioritat en els partits per guanyar.

ATLÉTICO.

“Sembla que està passant per una pseudocrisi que ja m’agradaria tenir-la a mi. És un equip complicat a casa. És un partit complex però anirem a guanyar i, si no podem, puntuar. Els mals resultats els fan perillosos i així he mentalitzat als meus jugadors. Quan estan així voldran callar alguna boca i no volem ser un convidat de pedra.

MOMENT.

“El nostre objectiu és allargar les bones sensacions de l’Europa League. Costa ficar-li gol a l’Atlético i és important que tinguem una bona quantitat d’arribades. Serà bàsic estar bé en les dues àrees”.

ATURADA DE LLIGA.

L’ideal seria tenir un bon resultat per corroborar les bones sensacions i ens donaria tranquil·litat i moral. Les jornades passen però necessitem sumar per estar ficats en la lluita. Sabem que serà un camí llarg.

EMPATS ATLÉTICO.

“Com a entrenador no he perdut com a tècnic però això són estadístiques. Els anteriors equips eren diferents del que dirigia i el que m’interessa és que l’Espanyol sigui el primer amb qui hagi guanyat a l’Atlético.

MELENDO.

“És un jugador diferent de la resta i és un jugador que ens pot aportar molt de cara a porteria. No tenim gaires arguments i ell va obrir el marcador l’altre dia. Ell no ha tingut protagonisme per lesions i algun problema estomacal. I ara espero que pugui estar disponible en tots els partits. Serà, com fins ara, un futbolista important.

SIMEONE.

“És admirable el treball que ha fet i és difícil tenir el rendiment que té en vuit temporades en un mateix equip i amb una energia de seguir venent el teu discurs. És un dels entrenadors tops. Estem aquí per tenir resultats i els està tenint”.

LLISTA DE CONVOCATS.

Andrés Prieto, Diego López, Pedrosa, Naldo, David López, Javi López, Dídac Vilà, Bernardo, Víctor Gómez, Víctor Sánchez, Darder, Melendo, Roca, Granero, Wu Lei, Ferreyra, Vargas, Campuzano. Són baixes per lesió: Calleri, Piatti, Iturraspe. Cauen de la llista per motius tàctics: Corchia, Calero, Lluís López i Pol Lozano. Tots quatre van ser titular dijous davant el Ludogorets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)