Espanyol

Fer bullir el RCDE Stadium

Clau. L’Espanyol engega una campanya de preus agressius per fomentar l’assistència a l’estadi amb vista al partit del 24 de novembre contra el Getafe, duel decisiu per a l’operació remuntada

L’Espanyol està en un moment complicat a la lliga. Els blanc-i-blaus encara no han guanyat cap partit al seu estadi. De fet, han perdut els sis partits de lliga que han jugat com a local. Una ratxa que és la pitjor de tota la seva història. Penúltims, amb només vuit punts, un dels elements que llastren a l’equip és el seu mal rendiment com a locals. Toca capgirar la tendència i els dos pròxims partits a casa han de ser el punt d’inflexió per capgirar la mala dinàmica. El RCDE Stadium ha de ser un fortí. L’impuls per seguir a primera ha de ser a casa i aquí no hi ha més temps ni dilacions per sumar la primera victòria. El club ha engegat una campanya agressiva de preus per que l’Estadi registri la millor entrada de la temporada. La cita és el 24 de novembre. El dia en què ha de començar l’operació remuntada. Els preus seran popular per aquesta cita assenyalada en vermell en el calendari davant el conjunt madrileny. Així, els socis i abonats tindran a la seva disposició entrades per 15 euros a la zona gol i corner i de només 25 euros a la zona de tribuna. La promoció d’entrades també està oberta als seguidors que no tenen cap carnet del club. Els preus, per ells, seran a un preu més elevat. 25 euros a les zones més econòmiques i fins a 40 euros en les altres zones de l’estadi. Els menors de cinc anys tindran entrada gratuïta en totes les modalitats.

El club sap que el RCDE Stadium ha de bullir i registrar la millor entrada de la temporada i per això ha fet unes ofertes agressives perquè l’estadi sigui una olla a pressió. Ara, més que mai, l’afició ha de fer costat a l’equip. i per aquesta campanya sota el títol de “Força mágico Espanyol” vol engrescar a la seva afició i seguidors. L’horari, a les 12 del matí, també convida a que es registri una bona entrada. Aquesta és la primera de les diverses promocions que vol engegar el club per crear una comunió total amb la graderia. També hi ha previst repetir la mateix experiència en el següent partit de lliga a casa davant l’Osasuna, el 1 desembre. Un altre enfrontament clau per continuar en la seva lluita per fugir de les brases del descens. No son temps d’excuses sinó de realitat. I la primera, per assolir el primer triomf a casa, passa per tenir un RCDE Stadium el més ple possible. Els futbolistes necessiten l’alè de l’afició per sortir d’una situació força compromesa i que ha de millorar, de manera radical, abans de final d’any. Tot passa pel RCDE Stadium. Clau de la permanència a primera.

OFERTA

Els socis podran comprar entrades de 15 a 25 euros i els aficionats, de 25 a 40

LA NECESSITAT

El suport de l’afició és clau per obtenir el primer triomf a casa i sortir del descens

SALT DE QUALITAT

S’esperar arribar a 25.000 assistents, la millor entrada de la temporada

Una mitjana de 19.961 espectadors en la lliga

Un dels grans estigmes de l’Espanyol, des de que va inaugurar el seu estadi, és el baix aforament que es registre any rere any. Una situació que ha col·locat al club blanc-i-blau com l’entitat de primera que omple menys el seu estadi. La dada és reveladora. La mitjana d’aquesta temporada és d’un 48 per cent de l’aforament venut. Cap club de primera divisió el té tan baix. De fet, el següent de la llista, és el Celta de Vigo que s’enfila a un 59 per cent. i la majoria de camps superen amb escreix el 70 per cent fins arribar al Wanda Metroppolitano que registra una mitjana del 84 per cent de l’aforament venut, el millor de la categoria.

La mitjana d’assistència al RCDE Stadium és de 19.961 en els sis partits de lliga disputat. La millor entrada és de 20.870 espectadors davant el Granada, a la jornada tres de lliga, i la pitjor és de 18.428 davant el València. És a dir, totes les asistencies als partits de lliga s’ha mogut en una forquilla similar sense gaires alts i baixos. Ara l’Espanyol espera estimular l’assistència de manera decisiva i apropar-se als 25.000 espectadors en els dos pròxims partits a casa. Una massa crítica que donarà un salt qualitatiu a l’ambient que es viurà arran de gespa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)