Espanyol

Dídac: “Els resultats arribaran aviat”

Espanyol. Considera que l’equip va a més. Ara només espera una victòria davant del Getafe. “Estem concentrats en aquest partit tan important”

El defensa ha passat per sala de premsa per valorar l’actualitat del club blanc-i-blau. Ara mateix, les mirades es concentren en el duel del 24 de novembre davant del Getafe. Un partit decisiu per sumar el primer triomf a casa en lliga. “L’equip el veig molt bé, està entrenant amb la intensitat que es necessita perquè surtin les coses. Estem concentrats en aquest partit tan important. L’equip està molt bé, esperem que es noti el treball d’aquestes dues setmanes” i ha afegit sobre la tensió de jugar a casa. “Més que quelcom circumstancial pels rivals, és que en els últims partits en què hem estat fins a l’últim moment no s’ha donat la sort de cara o l’encert, hem demostrat el mateix nivell a casa que a fora”.

Ara la plantilla tindrà dos dies de descans. Machín ha decretat festa el cap de setmana. “Va bé per desconnectar i estar en la família et pots evadir per tornar amb energia”, ha indicat tot insistint que “la gent cada dia està millor, i els resultats arribaran molt aviat. Pel que hem demostrat mereixeríem alguna cosa més, i per això seguirem en aquesta mateixa línia”.

Dídac veu com la seva posició al terreny de joc ha variat amb Machín que l’està utilitzant com a lateral però també com a central per l’esquerra. “Quan estàs de lateral no té res a veure de central esquerre amb defensa de tres; el lateral acaba sent un extrem en atac i un lateral en defensa, amb menys exigència que amb defensa de quatre”. Ara la lesió de Naldo li obre la porta per jugar com a defensa. “És una posició en la qual em trobo molt còmode, estic content de poder jugar aquí”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)