Espanyol

Darder: “Ara no és el moment de les paraules sinó dels fets”

Espanyol. “Hem de guanyar sí o sí diumenge”, diu el mig que espera que el duel sigui un punt d’inflexió per sortir dels llocs de descens i transformar les bones sensacions en resultats

Sergi Darder ha passat aquest migdia per la sala de premsa. El migcampista ha estat molt clar en el diagnòstic de l’equip. Ara mateix totes les forces estan concentrades en el duel de diumenge. “Hem de guanyar sí o sí diumenge. El partit de Getafe és vital, hi ha de ser un punt de partida”, ha explicitat el d’Artà que ha afegit. “Hem de tallar la ratxa a casa per marcar un abans i un després. Tothom pensa en negatiu i ho hem de canviar nosaltres guanyant partits. Les finals són en cada partit però aquest és vital. Ara no és el moment de les paraules sinó dels fets”. Darder també ha parlat de les sensacions internes de l’equip.”La confiança ho és tot en el món del futbol i ara no estem per fer cinquanta passades abans de fer un gol”, ha apuntat el mig que ha apostat per un futbol més pragmàtic alhora que ha llançat una imatge a l’afició. “No estic per exigir res a l’afició però han de ser conscients en quina situació estem”. La predisposició de la plantilla és total. “Confiem en nosaltres mateixos i ara les sensacions són millors que els resultats però el que compta són els resultats. Hem de guanyar i hem de donar més perquè el que hem fet fins ara no ens arriba. Des de dins veiem unes coses que des de fora no es veu. Cadascú ha d’augmentar el seu nivell individual perquè pugi el nivell col·lectiu”.

Per últim, ha parlat dels possibles fitxatges de gener. “Entenc que, en la situació que estem, es parli de fitxatges. Però dins del vestidor som conscients que això no depèn de nosaltres. El que hem de treure el partit del diumenge som nosaltres i no ningú que vingui del gener”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)