Espanyol

Conscienciats i responsabilitzats

Espanyol. El central Bernardo, home clau en l’esquema de Machín, afirma que a partir d’ara no hi ha d’haver excuses, però que el partit contra el Getafe no és una final

A cinc punts de la salvació, l’Espanyol afronta un mes clau amb tres dels quatre partits vinents a casa. El bagatge fins ara dels blanc-i-blaus és nefast ja que els vuit punts sumats han estat tots a domicili. Per això, el tram que comença contra el Getafe demà (12 h) és clau per a la recuperació dels blanc-i-blaus. El vestidor és conscient de tot plegat i no defuig la responsabilitat.

“No hi ha excuses. La importància d’aquest partit la demostrarem sobre el terreny de joc”, va declarar el central Bernardo, que ha esdevingut un jugador imprescindible per al nou tècnic. Bernardo ha jugat aquesta temporada cinc partits, amb ple de minuts, tots des que hi ha Machín a la banqueta. Amb Gallego només va jugar a Europa. “En la meva experiència, les etiquetes en els partits són secundàries. Una final és quan pots guanyar o perdre un trofeu. En aquest cas, és un partit més d’una competició. Estem convençuts i compromesos. L’afrontem amb la responsabilitat i seriositat que requereix. Necessitem puntuar per sortir d’aquí i el fet de jugar a casa és una de les nostres tasques pendents”, va reconèixer l’exjugador del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)