Espanyol

Machín: “No catalogaré aquest partit com a final”

Espanyol. El tècnic lamenta les baixes de Calleri i Ferreyra pel duel de demà. “No estic, boig són causes justificades. Ara hem de ser prudents”

Pablo Machín ha analitzat aquesta tarda el duel de demà davant el Getafe (RCDE Stadium, 12 h.). Un partit on els blanc-i-blaus busquen el seu primer triomf en lliga després de sis derrotes consecutives. “No catalogaré el partit de final”, ha assenyalat el tècnic que haurà d’afrontar el partit davant del Getafe sense Calleri i Ferreyra. Cap dels dos estarà demà. El primer per evitar una recaiguda i el segon té un possible trencament fibril·lar. Soni és l’alternativa. El camerunès va debutar amb Machín al Girona. Ara ho podria fer demà sortint des de la banqueta.

SENSE CALLERI I FERREYRA.

“No estic boig, han de ser causes molt justificades. Té unes molèsties aquesta setmana i li impossibilitarà jugar aquesta setmana. Tota la gent ha d’estar al cent per cent. Pot ser un trencament fibril·lar. Calleri, ha fet dos entrenaments amb el grup, hi hem de ser prudents. Necessitem un dels nostres nous de referència i ser prudents.

NO ÉS UNA FINAL.

“Aquest partit s’ha pogut vestir de final però catalogar-lo de final no ho faré. Si que és un partit molt important, assumim la importància del partit que és però de partits, com aquest, n’hi haurà bastants. Espero sumar la primera victòria a casa, ja ho hem fet a Europa, i ara ens toca a la lliga”.

SONI, CONVOCAT.

És el futbolista que més s’assembla a un nou de referència com Ferreyra o Calleri. El conec i crec que ens pot ajudar si no fos així no els convocaria.

CALERO.

“No s’ha de carregar d’excessiva responsabilitat als nous. Ell és una part de l’equip no tota, pot jugar demà com fer-ho a l’Europa League”.

VÍDEO DE MOTIVACIÓ.

“El futbolista, el que vol veure, és el camp ple. Molts es pugen al carro quan les coses van bé. Som uns supervivents i amb la comunió de la grada, segur que ens ajudaran a guanyar”.

Ens queden molts partits i ara valorar la importància d’un partit quan queda més de mitja lliga. El que hem de fer es veure l’equip bé i establir diferències en el marcador. Hem de ser un equip equilibrat.

GETAFE.

“És un equip competitiu i els resultats només cal veure’ls. Té excel·lents jugadors i s’ha reforçat molt bé. Té jugadors de molta qualitat i recorregut. Té solvència defensiva i són un bloc intens i a dalt entrenadors de diverses característiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)