Espanyol

Machín deixa els tòtems a casa

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau viatja demà a Budapest amb les baixes per decisió tècnica a la convocatòria de Marc Roca, David López, Victor Sánchez i Wu Lei. Javi López, lesionat, tampoc entra en la llista

“Seria injust no fer-li cas a l’Europa League. Ens va costar molt entrar com perquè ara no li fem cas. Al vestidor es parla del Ferencvaros”, ha comentat Victor Sánchez aquest matí en roda de premsa. El jugador ha dit que després del duel del dijous de competició europea a Hongria ja hi haurà temps per pensar en la visita transcendental de l’Osasuna a Cornellà. “És una competició que ens encanta i que ens il·lusiona. I sempre va bé canviar el xip. Tant de bo la poguéssim jugar cada any i ningú es queixaria. I segur que l’any que no hi fóssim, la trobaríem a faltar. No direm que ens sobra i que ens ve malament. Som una plantilla llarga i tothom té minuts”, ha afegit Victor Sánchez.

El seu tècnic, Pablo Machín, ha virat una mica el discurs quan ha donat la seva convocatòria pel duel de dijous: una bona part dels tòtems de la plantilla no viatgen a Hongria. Marc Roca, David López, Wu Lei i el mateix Victor Sánchez han caigut de la llista juntament amb Javi López, que ha acabat l’entrenament d’avui tocat muscularment. Machín s’endú els joves del filial Moha i Iago, i també reapareix el davanter Calleri, que podrà agafar rodatge de cara als duels vitals que té l’Espanyol abans de l’aturada nadalenca. “Ens està costant marcar i encaixem massa. Pel que fa a sensacions, però, crec l’equip sempre està més a prop de guanyar que de perdre. I comparat amb altres males ratxes que he viscut amb l’equip, ara tenim més marge per a reaccionar que altres vegades”, ha analitzat. Sánchez considera que a l’equip només li falta guanyar per a reaccionar: “Evidentment, hi ha detalls com encaixar en els primers minuts que ens maten però quan guanyes tot canvia. Tot va millor i agafes confiança. Sobretot, ens costa de cap perquè quan venen maldades costa canviar”.

Creu que a l’equip no li pot el nerviosisme i que els jugadors han d’agafar responsabilitats i saber què s’estan jugant. “La responsabilitat és bona. Saber on estàs i conèixer la situació. No hem de tenir por a això”, ha conclòs Victor Sánchez, que no serà en l’expedició blanc-i-blava a Hongria. Prieto, Diego López, Adrian López, Pipa, Pedrosa, Lluís López, Dídac Vilà, Corchia, Bernardo, Calero, Iago, Victor Gómez, Iturraspe, Darder, Melendo, Granero, Pol Lozano, Calleri, Moha i Campuzano completen la llista de Pablo Machín, que demà farà una roda de premsa a terres hongareses i just abans del darrer entrenament per preparar el partit contra el Ferencvaros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)