Espanyol

Machín ho té clar

Situació. “Entre guanyar demà [per avui] i diumenge, et posaria fins i tot una mica de diners per guanyar contra l’Osasuna”, assegura

Pablo Machín va comparèixer ahir per valorar la prèvia del partit contra el Ferencváros. La situació en la lliga marca el dia a dia. El tècnic ha estat molt explícit quan se li ha preguntat pel fet de si era més important sumar els tres punts a Europa o fer-ho en la lliga. “Tots els que som aquí sabem que no. Si em fas triar entre guanyar demà [per avui] o diumenge, et posaria fins i tot una mica de diners per guanyar contra l’Osasuna. A Europa ja tenim la classificació, encara que això no treu que vulguem fer un bon partit i guanyar”, va assenyalar de manera clara. La mateixa claredat sobre l’onze, que tindrà diverses variacions respecte a la lliga. “Intentem posar els millors per competir. Ara hi ha un condicionant, que és que ja estem classificats, però això no treu que volem guanyar. El lògic és que continuem fent el mateix que fins ara, no per fer distincions sinó perquè hem d’aprofitar la plantilla. La frescor és important per rendir amb intensitat. El normal és que hi hagi bastants canvis respecte a la lliga.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)