Espanyol

Machín: “Ara hem de fer un partit rodó i obtenir una bona victòria”

Espanyol. El tècnic inspira optimisme: “Podem guanyar a qualsevol rival” tot i que avisa que “no podem viure de les aparences” i que el RCDE Stadium marcarà la lluita permanència

Pablo Machín ha comparegut aquesta tarda per valorar la prèvia del duel de demà (16 h./ RCDE Stadium). Un partit on l’Espanyol espera guanyar, per fi, el seu primer partit de lliga a casa. Els blanc-i-blaus van sumar el seu primer punt en l’últim partit davant el Getafe però ara necessiten fer el següent pas i sumar els tres punts davant el conjunt navarrès per trencar una dinàmica que els està condemnant amb només un punt de 21 possibles.

RETORN DE PIATTI.

“Totes les convocatòries estan molt meditades i qualsevol futbolista pot estar fora de la llista no per baix rendiment sinó per les alternatives de joc. Són decisius tècniques (Granero i Corchia) i van tenir un partit intens. Tots dos van fer un gran esforç i hem de dosificar una mica. Granero va tenir febre. Ara entra Piatti i Calleri ja ha jugat uns minuts a Europa i ara han de trobar el seu lloc i agafar el ritme. Tots hem d’estar a un alt nivell per aconseguir el nostre objectiu”.

EL PARTIT.

“Necessitem guanyar. No sóc amic de catalogar els partits de final. Aquest és un partit molt important. Estem en situació de guanyar a qualsevol i el primer que arriba és Osasuna. Tenen una bona inèrcia i estan rendint per sobre del que molts pensaven. Estan en una situació privilegiada però volem guanyar i ho farem al costat de la nostra afició. Ell s’ha fet fort a casa, tenen un fortí a El Sadar, però a fora han aconseguit quatre empats. No serà fàcil però crec que demà aconseguirem la primera victòria a casa”.

AFICIÓ.

“M’ha sorprès el seu comportament i, tot i les errades, sempre ens ha animat”.

SITUACIÓ.

“No podem viure només de les aparences. Necessitem gols, podem competir davant de qualsevol i ara hem de fer un partit més rodó i obtenir una bona victòria”.

MAL INICI CONTRA EL GETAFE.

“Sempre sortim amb la màxima intenció i els futbolistes són els primers que ho sabem però, a vegades, un excés de motivació i excitació doncs et juga males passades i no fas les coses ben bé com saps”.

FACTOR CASA

“Si no guanyem a casa tindrem molt complicat ser equip de primera divisió en la última jornada de lliga. Els primers que volem guanyar a casa són els jugadors però, per molt que ho repetim, no ho aconseguirem. A final de temporada sempre hi ha disgustos i nosaltres hem de ser conscients on estem”.

PIPA.

“És de justícia reconèixer els mèrits que han fet els futbolistes al llarg de la setmana. Té un bon moment i va fer un bon partit i que menys que premiar-lo amb una convocatòria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)