Espanyol

La directiva xifra l’esforç econòmic en deu milions

Espanyol. El vicepresident, Carlos García Pont, diu que el conjunt blanc-i-blau està disposat a invertir en reforços en el mercat d’hivern

L’Espanyol va tornar a la feina amb normalitat després de la dura derrota a casa contra l’Osasuna (2-4). Als despatxos, però, hi ha moviments perquè, un cop esgotada la carta del canvi d’entrenador, totes les mirades estan posades en el rendiment de la plantilla, que, segons defensa el mateix club des de diferents estaments, no està a l’altura de les circumstàncies. Per això, les declaracions que ha fet el vicepresident blanc-i-blau, Carlos García Pont, en diferents ràdios estatals han anat en dos sentits complementaris: ratificar Pablo Machín en el càrrec i anunciar una inversió en el mercat d’hivern per augmentar la competitivitat dels jugadors.

“Hi ha una xifra que estem valorant i que és al voltant dels deu milions d’euros. Però tot plegat depèn del límit salarial”, va dir García Pont. L’Espanyol necessita reforços en la medul·lar, on falta un migcampista amb presència, i també un golejador que pugui millorar els números ofensius en la competició estatal –els tres equips en descens, el Leganés, el Celta i l’Espanyol, són els menys golejadors de la lliga–. “El nombre de jugadors i les posicions és una feina més aviat de Perarnau [director general] i Rufete [director esportiu]. Hem de confiar en ells. No sé quan arribaran els reforços perquè el mercat d’hivern és molt complicat, però la idea és tenir les solucions tan aviat com sigui possible”, va manifestar García Pont.

Les declaracions del vicepresident de l’entitat també han servit per ratificar la figura de Pablo Machín. “Machín continua al cent per cent”, va manifestar repetidament, i va negar que el club hagués parlat amb l’argentí Mauricio Pochettino, exentrenador blanc-i-blau que va ser acomiadat recentment pel Tottenham.

LES REACCIONS

Hi ha una xifra que estem valorant i que és al voltant dels deu milions d’euros. Però tot plegat depèn del límit salarial imposat per la Lliga
No sé quan arribaran els reforços, però la idea és tenir-los tan aviat com sigui possible
Carlos García Pont
vicepresident de l’espanyol

El vestidor assumeix la crítica

Pablo Machín va explotar en contra dels jugadors després de la derrota contra l’Osasuna. “Potser ens pensem que som més del que en realitat som. Necessitem futbolistes de debò que sentin la professió, no podem anar amb pipiolis i donant avantatge als rivals”, va dir aleshores el tècnic. La plantilla assumeix la culpa i la direcció d’aquestes crítiques, tal com va admetre Marc Roca: “Estem a mort amb el mister. No tenim cap problema, al contrari. Hem d’agafar la responsabilitat que ens toca a cadascun. Sabem que hem d’oferir millors sensacions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)