Espanyol

Nova ciutat esportiva

Espanyol. Busca uns terrenys, a l’àrea metropolitana, per edificar una nova instal·lació. “Volem pensar en gran i atraure talent, l’actual infraestructura és deficitària”

L’Espanyol busca una nova ciutat esportiva. Un projecte emparat sota la nomenclatura interna de nous ulls. “Li hem de donar un impuls i volem arribar a un acord amb l’entitat metropolitana. Volem canviar la ubicació. Estem parlant, amb diversos ajuntaments, per trobar entre set i quinze hectàrees. El problema no és trobar terrenys sinó una àrea qualificada. L’actual Ciutat Esportiva és deficitària pel que fa a infraestructures”, ha explicat el director general esportiu, Roger Guasch.”El club pot tenir moments d’inestabilitat esportiva però nosaltres hem de seguir treballant en els projectes que tenim”, ha remarcat per afegir: “Volem pensar en gran i per atraure talent necessitem una nova Ciutat Esportiva”. La inversió serà milionària i veure com l’afrontem. Ha de ser una parcel·la qualificada de zona esportiva i aquí és el punt que ens barra el pas. Fa any i mig que estem així”, ha recordat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)