Espanyol

Teràpia en forma d’electroxoc

El contrapunt. “És una roda de premsa en què es diuen coses reals, i em ratifico en el que vaig dir. Els primers que se sentien com jo eren els futbolistes”, explica Machín sobre les seves declaracions després del partit contra l’Osasuna

“Les situacions de dins del vestidor han de quedar a dins, però soc franc i, si ho vaig dir a fora, no em puc contradir a dins”, explicava ahir Pablo Machín. I és que el partit d’avui al Bernabéu és com el segon episodi del que es va viure diumenge passat contra l’Osasuna. Un duel en què l’Espanyol va tocar fons i on el tècnic sòria va descarregar el seu enuig i la seva preocupació apel·lant a l’orgull dels futbolistes mitjançant la crítica. Una situació que poques vegades es dona en el món del futbol. “Els primers que se sentien com jo eren ells. Hi ha moments en què, potser, hem de comptar fins a deu abans de parlar. Em ratifico en el que vaig dir i els futbolistes saben per què ho he dit i el rerefons de les meves paraules”, deia Machín. Una teràpia en forma d’electroxoc. Una mesura atípica per a situacions crítiques com la que viu l’Espanyol. Una manera de fer reaccionar la plantilla que s’haurà de notar en un escenari rebregat i gens propici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)