Espanyol

“Hem donat la cara i hem fet un paper digne”

Espanyol. Machín valora el canvi d’imatge dels seus futbolistes al Santiago Bernabéu i lamenta el criteri arbitral amb Vinícius

Pablo Machín va sortir a la sala de premsa del Bernabéu amb la sensació d’haver-se quedat a mig camí. Sumar algun punt hauria estat un cop anímic de gran envergadura per a un equip massa castigat. “No hem pogut puntuar i era la nostra intenció. Ens havíem de marcar petits objectius i anar de més a menys. Hem complert i hem donat la cara contra el millor Real Madrid de la temporada. Hem fet un paper digne”, va emfatitzar el tècnic, que va lamentar les decisions arbitrals.“El que depenia de nosaltres era millorar la imatge i això ho hem fet. També podíem haver jugat amb un futbolista més durant la segona part, però això ja no depèn de nosaltres.”

Ara Machín desitja que les sensacions mostrades al Bernabéu serveixin per capgirar la dinàmica del seu equip. “Espero que ens serveixi per agafar confiança, però no hem estat del tot determinants a les àrees” i va tornar a insistir sobre l’actuació del col·legiat. “Això ho heu d’analitzar vosaltres. Jo prefereixo parlar d’aspectes tàctics, però és inqüestionable que el criteri dels àrbitres hauria de ser més homogeni: quan és targeta i no i quan ha d’intervenir el VAR. Nosaltres estem tenint aquest hàndicap i esperem que això canviï. Al final de la lliga s’acostuma a capgirar aquestes decisions. La targeta és clara i evident i molta gent deu pensar que era la segona.”

Per últim, es mostra convençut de redreçar la nau. “Estic responsabilitzat. Vaig decidir venir i és amb totes les conseqüències. Podem salvar la categoria i tenim arguments per jugar millor. Només estic enfadat per una mitja part en què hem jugat per sota del que hem de ser. Avui estic satisfet. Podem perdre, però moltes vegades és com es perd, i avui ho hem fet amb dignitat.” Respecte als fitxatges d’hivern va afirmar: “Els reforços? Són els que tenim ara i cal recuperar Calleri i Ferreyra, que són molt importants.”

ELS VESTIDORS

Hem d’estar contents amb el nostre partit; hem estat molt seriosos i respectant el rival
Zinédine Zidane
entrenador DEL REAL MADRID
Més enllà del resultat marxem amb bones sensacions, hem competit; ara hem d’anar a més
Diego López
PORTER DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)