Espanyol

espanyol

espanyol 2 - 2 betis

L’Espanyol continua sense guanyar a casa

1a divisió. Els blanc-i-blaus, exhausts, signen un partit voluntariós davant el Betis però no poden passar de l’empat. Aquest resultat manté els de Machín cuers de primera

L’Espanyol continua sense guanyar al RCDE Stadium. Han passat ja vuit partits, pràcticament tota la primera volta, i el triomf es resisteix. Avui, com a mínim, els blanc-i-blaus han aconseguit un empat però el punt és massa pot bagatge per un equip que es manté a la cua de la classificació i necessita victòries per retallar distàncies amb la zona de permanència que continua a cinc punts. El duel davant del Betis ha començat amb una forta xiulada per Rubi i Borja Iglesias. Precisament el gallec ha fet el primer gol del Betis als quatre minuts. Típic regal de la defensa blanc-i-blava. Per sort, els locals han reaccionat en la figura de Darder. El balear ha fet l’empat en una jugada personal. Bernardo ha capgirat el resultat amb un segon gol després d’una jugada d’estratègia. Així s’ha arribat al escans.

Els blanc-i-blaus han fet el més difícil però un gol de Bartra, en la segona part, ha tornat a posar l’empat en el marcador. El final del partit ha estat un carrussel d’emoció. Diego López ha salvat un mà a mà amb Kaptoum en el tram final. L’Espanyol. exhaust, ha aguantat l’empenta andalusa i ha conservat un punt. Vist el duel i el rival, l’Espanyol ha mostrat un bon nivell però insuficient per sumar una victòria que l’acosti a la permanència. El camí de la salvació serà llarg i difícil. Després de 17 jornades l’Espanyol només té 10 punts al caseller. Ara tancarà l’any al Leganés. Un partit a Butarque en un duel directe entre els dos últims classificats de primera. Una nova final per continuar endollat a l’esperança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)