Espanyol

L’Espanyol acomiada Roger Guasch

Espanyol. El club blanc-i-blau anuncia també que Òscar Perarnau passa a ser secretari tècnic

Canvis en l’estructura organitzativa de l’Espanyol. Aquest matí el club blanc-i-blau i Roger Guasch han decidit, oficialment de mutu acord, desvincular-se. Els cas és que el fins ara director general, que mantenia clares diferències de criteri amb la direcció esportiva, ha estat apartat del seu càrrec, mentre que Òscar Perarnau ha deixat de ser el director general esportiu per convertir-se en responsable de la secretaria tècnica. L’àrea esportiva i l’àrea econòmica s’unificaran i es crearà una sola direcció general al capdavant de la qual encara no s’ha decidit qui hi haurà. De moment hi haurà una direcció executiva que lideraran el conseller Mao Ye Wu i el vicepresident Carlos García Pont.

Roger Guasch va arribar a l’Espanyol el mes de gener de 2018 i en els dos últims anys ha liderat la transformació organitzativa de l’entitat, especialment en l’àmbit digital, a més de reorientar la potenciació de la marca de club. La presència a Barcelona del president i propietari de club, Chen Yansheng, ha estat determinant per a la seva sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)