Espanyol

Sergi Darder: “És ara o mai”

Espanyol. El migcampista d’Artà assegura que la plantilla és conscient de la importància del partit de demà, al camp del Leganés, i demana “un esforç” als seus companys

Sergi Darder encarna com ningú la nova versió de l’Espanyol, que va treure el cap en el partit de diumenge, contra el Betis, en el qual, tot i l’empat final, l’equip blanc-i-blau va mostrar una actitud especialment agressiva. El migcampista d’Artà va aparèixer ahir a la sala de premsa de la ciutat esportiva Dani Jarque per enviar un missatge de responsabilitat i per subratllar la importància del duel de demà al camp del Leganés. “Hem de fer un esforç, és ara o mai”, va etzibar. “Som conscients de la importància del partit. Ens hi juguem molt i estem molt mentalitzats”, va assegurar. “Pot ser un bon punt de partida. Confirmaria les sensacions que vam deixar contra el Betis”, hi va afegir.

Darder es va mostrar convençut que l’Espanyol pot guanyar l’equip madrileny, un rival directe a la cua de la classificació. “Si som capaços de fer el nostre joc i avançar-nos en el marcador, els complicarem les coses”, va dir. Sobre el futbol defensiu que acostuma a proposar Javier Aguirre, el tècnic dels pepineros, va considerar: “Tot és futbol. Hi ha equips que prioritzen la porteria a zero. Nosaltres hem de demostrar que som millors que ells, encara que ara la classificació digui el contrari.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)