Espanyol

L’Espanyol acomiada Pablo Machín

Espanyol. La darrera derrota davant del Leganés ha estat el detonant de la seva destitució. En les hores vinents el club comunicarà el nom del seu substitut

Pablo Machín ha deixat de ser entrenador de l’Espanyol. El club blanc-i-blau, de la mà del director esportiu, Rufete, ja li ha comunicat la notícia al preparador. La darrera desfeta davant del Leganés ha estat el detonant definitiu per trencar el contracte del tècnic de Sòria. El preparador, que tenia contracte fins al juny del 2020, ha vist com el seu trajecte a la banqueta blanc-i-blava ha estat curta. El club ara busca un relleu per a Machín. Un tercer tècnic que s’anunciarà en les hores vinents un cop es faci la quitança de Machín. El club busca un nou revulsiu de cara al 2020. El tècnic de Sòria ha disputat deu partits de lliga i només ha sumat cinc punts dels trenta en joc. Un rendiment que ha enfonsat més l’equip en zona de descens. Gallego, en vuit partits, va sumar els mateixos punts que Machín. Situació delicada. El club blanc-i-blau camina, com fa deu anys, amb un tercer tècnic a la banqueta. Llavors va ser Bartolomé Márquez, José Esnal ’Mané’ i Mauricio Pochettino va acabar obrant el miracle de la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)