Espanyol

Abelardo ja exerceix

Estrena. L’asturià s’ha posat el xandall de nou entrenador de l’Espanyol en la primera sessió matinal. Un entrenament precedit de mitja hora de xerrada amb els seus deixebles

Abelardo Fernández ha trepitjat per primera vegada el camp d’entrenament número 1 de la ciutat Esportiva Dani Jarque. Ho ha fet a les 11.17 del matí després d’una xerrada de mitja hora amb els seus futbolistes. Un diàleg amb els seus nous deixebles on ha establert el full de ruta i la forma de treballar. Més enllà d’això, el primer contacte amb els seus futbolistes ha estat un primer contacte per estimular els seus futbolistes davant el repte gegantí de salvar la categoria.

L’asturià ha començat el seu primer dia com a entrenador de l’Espanyol amb aquesta primera sessió matinal i, a la tarda, nova sessió a les 18.30 hores. Pel mig, Abelardo es presentarà davant dels mitjans en una roda de premsa que es farà al RCDE Stadium. El tècnic només té una motivació immediata: preparar bé el derbi del 4 de gener davant el Barça a casa. Per davant 20 partits de lliga per assolir el miracle de la permanència.

Machín s’acomiada.

Pablo Machín s’ha trobat aquest matí amb Abelardo a qui ha desitjat sort. El tècnic de Sòria recollia els seus estris i també ha aprofitat per acomiadar-se dels empleats del club i la plantilla en els dos mesos que ha estat al capdavant de l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)