Espanyol

L’Espanyol denunciarà els càntics i crits ofensius del derbi de filials

Polèmica. El club blanc-i-blau elevarà una seva queixa formal al Comitè de Competició on recollirà els diversos crits xenòfobs i insults greus que es van registrar al Johan Cruyff

El derbi de filials jugat el passat dissabte al Johan Cruyff ha entrat en ebullició pels diversos càntics xenòfobs i insults greus als jugadors i afició blanc-i-blava des de proclames nazis a crit de “Sieg Heill” passant per recordatoris a Dani Jarque. “Si marca un gol seria un gol fantasma”; “Si alguna vegada he de matar que sigui un perico de Sarrià” o “Mort a l’Espanyol”. Uns càntics fets pels Boixos Nois, el grup ultra d’aficionats blaugrana. L’Espanyol ha decidit denunciar aquestes accions i ha elevat una queixa formal al Comitè de Competició on recollirà tota la informació relativa al partit i adjuntarà documents de vídeo per il·lustrar la seva denuncia. “El RCD Espanyol de Barcelona denunciarà davant el Comitè de Competició els càntics pronunciats dissabte passat durant el partit entre el FC Barcelona B i el RCD Espanyol B disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per ser constitutius de conductes que inciten a la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància al món del futbol”, explica el comunicat de l’entitat barcelonina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)