Espanyol

La difícil situació de Ferreyra

Mercat. L’argentí, fitxat el passat mercat d’hivern, estava cridat a ser l’home referència de l’Espanyol en atac. En tot un any el davanter només ha fet dos en 20 partits de lliga. L’arribada de De Tomás precipitaria la seva sortida

Facundo Ferreyra va arribar fa un any a l’Espanyol. L’argentí venia a complementar la punta d’atac i, dins el club, el veien com el recanvi perfecte de Borja Iglesias. De fet, el club sempre va considerar Ferreyra com la primera opció que tenien sobre la taula molt abans que el davanter gallec. Un any després els seus números són molts discrets. En tot un any natural el punta només ha fet dos gols en vint partits jugats. Només l’Europa League ha estat un bàlsam per a ell, perquè hi ha marcat set gols (sis a la prèvia i un en fase de grups). Aquest oasis no amaga la decepció pel seu rendiment i ara es qüestiona la seva continuïtat al club. El davanter té contracte de cessió fins al final de la temporada i una opció de compra de vuit milions d’euros. Precisament, el seu club d’origen és el Benfica, amb qui l’Espanyol negocia per Raúl De Tomás. De ben segur que el seu nom ha estat motiu de debat i xerrada en aquestes reunions. L’Espanyol no exercirà l’opció de compra per l’argentí i l’arribada d’un davanter podria precipitar la seva sortida. Té mercat al futbol de l’est i, de fet, a la lliga d’Ucraïna va fer un gran paper i també es seguit per equips de la lliga russa, on podria anar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)