Espanyol

Raúl de Tomás ja és blanc-i-blau

Mercat. L’Espanyol ha fet oficial el fitxatge del davanter que signa per sis anys amb l’entitat barcelonina. El preu, 20 milions d’euros més variables, el situa com la inversió més cara de la història

Raúl De Tomás (Madrid, 1994) s’ha convertit en nou jugador de l’Espanyol. El club blanc-i-blau ha fet oficial el seu fitxatge un cop tancat els últims serrells burocràtics que van ajornar la seva presentació fins avui. El davanter es converteix en la incorporació més cara de l’entitat barcelonina. El club ha pagat 20 milions d’euros que deixen enrere el 10,5 que es van pagar aquest estiu per Matías Vargas que ostentava, fins ara, aquesta etiqueta. De Tomás era una prioritat per a l’Espanyol que ja tenien en el seu punt de mira al futbolista d’ençà que jugava a segona divisió amb el Valladolid. Aquest fitxatge á la primera incorporació en aquest mercat d’hivern que ha de ser volcànic per un club que busca fer tot el possible per evitar el descens a segona.

Raúl de Tomás signa fins al 2025 i el Benfica, el seu club originari, es reserva un 20 per cent d’una futura plusvàlua del punta i també uns ingressos addicionals si l’Espanyol es manté a primera; quan de Tomàs juguin 10 partits i marqui cinc gols. Uns extres que situarien el fitxatge en 22, 5 milions d’euros.

Raúl de Tomás, internacional a les categories inferiors de la selecció espanyola, serà presentat aquest dijous a les 16:30?h al RCDE Stadium, una vegada superi la pertinent revisió mèdica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)