Espanyol

Raúl de Tomás: “Em motiva ser el fitxatge més car, vull fer història”

Espanyol. El nou davanter blanc i blau assegura que vol fer història i no defuig la responsabilitat pel seu alt cost

Raúl de Tomás ha estat presentat aquesta tarda com a nou jugador de l’Espanyol fins el 2026. És el primer fitxatge blanc i blau en aquest mercat d’hivern i en ell hi ha dipositades moltes esperances. De fet, és el fitxatge més car en la història del club. “Em motiva ser el fitxatge més car d’un club amb tanta història. Assumeixo la responsabilitat. Vull tornar tota la confiança que han posat en mi.”, ha dit el jugador. El davanter ha assegurat que amb el seu fitxatge per l’Espanyol ha recuperat l’“essència” que havia perdut en el Benfica i que torna a disfrutar del futbol. Ha firmat fins el 2026 perquè espera fer “història” en el club català. S’emmiralla en Tamudo i també ha destacat que l’Espanyol, com el Rayo Vallecano, on va jugar, són clubs familiars.

El vicepresident Carlos García Pont ha confirmat que l’Espanyol té el cent per cent de la fitxa de Raúl de Tomás i que el Benfica s’ha reservat el vint per cent d’una hipotètica futura venta

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)