Espanyol

Falten els complements

Mercat. De Tomás només és la punta de llança de la revolució que experimentarà l’equip. L’Espanyol ja negocia per Cristian Tello

L’Espanyol ha comprat gol per curar la seva esterilitat ofensiva. Chen ho ha apostat tot per evitar el descens i Raúl de Tomás és el primer de molts moviments que vindran en els pròxims dies. El club encara farà, com a mínim, un parell d’incorporacions més en aquest mercat d’hivern volcànic. Les prioritats, ara, són un central i un futbolista ofensiu per banda. Però, depenent de les oportunitats de mercat encara es podria afegir alguna peca més. Uns fitxatges que, de retruc, comportaran sortides obligades. La primera i més immediata, de Facundo Ferreyra, que té diverses ofertes sobre la taula. Però més enllà d’això, el club està atacant la contractació d’un home ofensiu per banda. Cristian Tello és un dels candidats principals per aterrar al RCDE Stadium. El futbolista ha vist com els minuts que compta per a Rubi són pocs. L’extrem sabadellenc, de 28 anys, és una peça cobejada pel club blanc-i-blau des de fa temps i ara es podria concretar. Betis i Espanyol han parlat de la seva situació i el club blanc-i-blau ha contactat amb el seu entorn. El futbolista té l’última paraula i haurà de valorar si fer el salt o seguir a Andalusia. Dies per meditar però conscient que a l’Espanyol seria un jugador important i més amb l’arribada de De Tomás, amb qui faria un gran tàndem i que pot ser clau per al sí definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)