Espanyol

Melendo: “Abelardo ens transmet convenciment”

Espanyol. El davanter cataloga a l’asturià “d’entrenador extraordinari” i es felicita pel fitxatge de Raúl de Tomás. “Arriba amb molta il·lusió de revertir aquesta situació. És un jugador top”

Óscar Melendo ha passat aquest matí per roda de premsa. El futbolista s’ha desfet en elogis cap al nou tècnic. “Abelardo em sembla un entrenador extraordinari, que té les idees molt clares i que ens les ha transmès amb molt de convenciment. L’altre dia es va veure l’Espanyol que volem ser i la seva idea de joc. Volem convèncer la gent de què podem”. De fet, el preparador va apostar per ell en el derbi i el va incloure en l’onze inicial. “Volia tornar amb l’equip. Des del partit d’Eibar que no jugava de titular. Tenia moltes ganes de veure el meu nom d’inici a la pissarra”.

D’altra banda, Melendo s’ha referit al nou fitxatge de Raúl De Tomás. “És un jugador molt bo, top i que ens ajudarà”, ha concretat per afegir: “Arriba amb molta il·lusió i amb ganes de revertir aquesta situació. He parlat amb ell i és un bon paio”. Ara la ment dels futbolistes està a seguir amb l’escalada a la classificació per assolir la permanència. “El nostre objectiu és la salvació. Volem treure el màxim de punts. Ara toca el Vila-real i el suport de la gent que es desplaçarà ens agrada perquè en donarà aquest plus que necessitem. Volem els tres punts” i apel·la a l’esperit de tot l’equip. “Tots els del planter hem de fer un pas endavant però com tot l’equip. Hem de treure el millor de nosaltres mateixos”.

Per últim, ha parlat del duel de copa davant del San Sebastián de los Reyes que es jugarà en gespa artificial. Per aquest motiu avui l’equip ha entrenat en aquesta superfície. “L’afrontem amb molta il·lusió. M’encanta la copa i volem passar a la següent ronda. La gespa no serà un problema. Fa tres anys jugava en aquesta superfície. Són gespa artificial d’última generació i no et fa sentir estrany quan jugues”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)