Espanyol

Superen el tràmit a San Sebastián de los Reyes (0-2)

Espanyol. Els blanc-i-blaus s’imposen al Sanse amb gols de Calleri i Raúl De Tomás. El nou fitxatge ha debutat deixant bones sensacions

L’Espanyol s’ha classificat per la següent ronda de la copa després d’un partit gris i incòmode que ha guanyat per dos gols a zero. Els blanc-i-blaus no han mostrat un futbol fluid en cap moment però una bona assistència de Melendo cap a Calleri ha estat suficient per decantar l’eliminatòria. La digestió del partit encara s’ha fet més fàcil amb l’expulsió de Pipe Sáez, per doble groga, a l’inici de la segona part.

El partit tenia el gran al·licient de veure el debut de Raúl De Tomàs i el primer gol del flamant fitxatge no s’ha fet esperar. El davanter ha gaudit de diverses ocasions i, a la tercera, no ha fallat culminant una assistència de Pedrosa. Tràmit per a l’Espanyol que serà en el bombo de la tercera eliminatòria de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)