Espanyol

Una cursa de 19 partits

Espanyol. Diego celebra que l’optimisme que es viu en l’espanyolisme després del derbi arrossegui 2.000 aficionats a Vila-real, però avisa que cal sumar molts punts en la segona volta per a la salvació

Mentre sonen els noms d’Ibai Gómez i Cristian Tello com a possibles reforços d’hivern, l’energia que ha transmès Abelardo des de la seva arribada i l’empat contra el Barça han dibuixat un mig somriure en l’espanyolisme abans d’afrontar una segona volta en la qual l’objectiu és ben clar: restar els quatre punts que separen l’equip de la salvació. Per aconseguir-ho serà necessària la col·laboració de tothom i l’afició blanc-i-blava ho ha entès perfectament. “No havia viscut res semblant al que vaig viure el dia del derbi en el temps que porto aquí. L’afició és conscient de com serà d’important per aconseguir la salvació. I a nosaltres, saber que 2.000 periquitos aniran a Vila-real ens donarà molta força”, comentava ahir el porter, i capità, Diego López, a la sala de premsa de la Dani Jarque. “En el vestidor sempre hem cregut que ens en sortiríem”, assegurava el gallec. “Ens queda una cursa de 19 partits a la segona volta per sumar de veritat. És clau que hi hagi optimisme, però també cal aconseguir bons resultats”, sentenciava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)