Espanyol

Sense novetat, de moment

Mercat d’hivern. La inflexibilitat del Betis és el principal escull per a la incorporació de Cristian Tello, mentre que la sortida d’Ibai Gómez de l’Athletic no agrada a Gaizka Garitano

Dos són els noms que centren l’atenció de l’espanyolisme en aquest moment pel que fa al mercat d’hivern: el jugador de l’Athletic Ibai Gómez i Cristian Tello, del Betis. El primer d’ells agrada a Abelardo, que el va tenir a l’Alavés, i estaria disposat a venir, però el seu entrenador, Gaizka Garitano, no li dona el vistiplau per sortir, tot i que darrerament no compta amb ell. Per altra banda, Ibai i Melendo serien cromos repetits. L’opció que més convenç la secretaria tècnica blanc-i-blava, que aposta per un futbolista més de banda, és Cristian Tello. El principal escull per a la incorporació del ràpid extrem català, que va passar pel futbol formatiu de l’Espanyol, és el seu club. Després de com van anar les negociacions pels traspassos de Borja Iglesias i Rubi, el Betis no perdonarà ni un sol euro. El traspàs de Tello ha estat fixat en 12 milions d’euros, la meitat dels quals, a més, anirà a parar a la butxaca del FC Barcelona. I aquest és un altre problema. En tot cas, no hi ha moviments immediats en el mercat per a l’Espanyol. De moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)