Espanyol

Javi López: “Si he de marxar i es salva l’Espanyol ho signo”

Espanyol. “Són els quatre mesos més importants de la meva carrera professional”, diu el capità que afegeix “El meu somni és retirar-me aquí però ara no he de pensar en mi sinó en l’equip”

Javi López ha passat aquest matí per la sala de premsa i ha parlat del futur de l’equip i del seu propi. “Estem vius i hem d’aconseguir aquest repte tan bonic que tenim al davant”, ha dit el capità de manera optimista. El defensa no vol fer càlculs i el més important és anar sumant. El primer pas, diumenge, a Vila-real. “Guanyar seria una injecció d’energia impressionant. Hi haurà molts seguidors nostres i no els volen fallar”. El capità és conscient de la importància d’aquesta segona volta. “Són els quatre mesos més importants de la meva carrera professional i hem de tirar aquesta situació endavant. Un equip històric com l’Espanyol no pot estar en aquesta situació”. El futbolista ha estat qüestionat pel seu futur. Té un contracte que acaba aquest juny. “El col·lectiu va per davant de la meva situació personal. Si he de marxar i es salva l’Espanyol ho signo”, ha reblat tot i admetre. “El meu somni és retirar-me aquí i ara no he de pensar en el meu futur sinó en la situació de l’equip”, ha tornat a subratllar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)