Espanyol

Gerard Moreno, lesionat

El rival. No s’ha entrenat i està pràcticament descartat per al partit de demà. “Ho veig malament”, va pronosticar el seu tècnic, Javi Calleja

Gerard Moreno tenia marcat amb vermell el partit contra l’Espanyol. L’exjugador blanc-i-blau, però, no serà diumenge sobre la gespa de La Ceràmica per una lesió muscular. Ahir no es va entrenar i Javi Calleja farà una darrera prova per veure si pot arribar al duel contra l’Espanyol. El perill és que si el força pot tenir una recaiguda, i segurament el tècnic optarà per deixar-lo descansar i evitar una lesió de més llarga durada. “Això de Gerard ho veig malament. Se li han fet unes proves i no s’ha pogut entrenar. Forçar podria fer que la lesió anés a més”, va dir Calleja. A la probable baixa de Gerard s’hi afegeix la sortida de Toko Ekambi, que no es va entrenar per molèsties al genoll. El davanter està negociant amb l’Olympique de Lió la seva sortida. El conjunt francès ofereix 20 milions pel davanter i les negociacions estan obertes. Si el fitxatge evoluciona de manera favorable, Ekambi no figurarà en la convocatòria contra l’Espanyol. Javi Calleja, doncs, es quedaria sense dos dels davanters titulars. Una mala situació en què també s’obre el dubte de la participació de Cazorla, que s’ha entrenat a un ritme menor per unes molèsties musculars. Així doncs, el Vila-real es veurà obligat a refer la seva davantera en el duel contra l’Espanyol. Carlos Bacca, suplent habitual i que només ha disputat 248 minuts en la lliga i no ha fet cap gol, seria titular a davant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)