Espanyol

Abelardo: “Anoeta és una final”

Espanyol. “No sé res d’Embarda. Només parlo dels jugadors que tinc”, ha dit l’asturià sobre el futur fitxatge blanc-i-blau

Abelardo Fernández ha valorat el duel de copa de demà davant la Real Sociedad. Un duel, a partit únic, on l’Espanyol es jugarà la seva classificació per a vuitens.

EL PARTIT.

“És una final, qui perdi no seguirà en competició. Porto la millor convocatòria que puc, és un partit que ens il·lusiona. Anem a jugar al camp de la Real Sociedad. És un rival dur, d’entitat i que està en un gran moment de forma. Ara serà el torn dels jugadors que no tenen tants minuts, però, tal com entrenen faran un bon paper”.

FITXATGES.

“No sé res d’Embarba. Estic encantat com ho està fent la direcció esportiva i és una satisfacció que hagin vingut Raúl i Cabrera. El club ha decidit aquestes dues incorporacions però estava content amb la plantilla. No vaig demanar res. La gent s’ha enganxat amb l’equip i hem transmès bones sensacions però serà un camí amb molts obstacles i complicat. Hem de seguir, tant en copa com a l’Europa League i la lliga sent competitius perquè sinó, no sortirem d’on estem.

PLANTILLA MÉS CURTA.

“Estic encantat amb la plantilla que tinc i ningú em fa nosa. L’actitud dels meus jugadors és molt bona i extraordinària. No tinc cap problema amb cap. Una altra cosa és el que opini el club”.

COPA.

“Nosa? Jugar la copa és una possibilitat de competir que és el que més ens agrada. Juguem contra la Real Sociedad i és un partit per gaudir. El jugador prefereix competir que entrenar”.

LA LLIGA

“No he pensat en el partit de dissabte. No he vist a l’Athletic. El meu pensament està en el partit de demà. Tenim una final”.

PLA DE VIATGE.

“Hem decidit canviar el pla de viatge. Estem una mica cagats pel vent. (riu) Anirem en tren. Els jugadors ho han vist bé i canviar el tren per l’avió”.

EMBARBA.

“No puc parlar d’un jugador que no és de la meva plantilla. Fins que no estigui a les meves ordres no parlaré d’un jugador que no està.

Llista de convocat.

Abelardo ha convocat a 18 homes pel partit de demà. Raúl De Tomás és baixa i Granero, que podria abandonar el club, tampoc ha entrat en la convocatòria. La llista completa és la següent: Andrés Prieto, Pipa, Pedrosa, Víctor Sánchez, Naldo, Lluís López, Wu Lei, Iturraspe, Ferreyra, Diego López, Melendo, Javi López, Cabrera, Piatti, Vargas, Calero, Pol Lozano, Víctor Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)