Espanyol

Alimentar les il·lusions

Copa. L’Espanyol es juga la classificació per a vuitens a casa de la Real Sociedad. Els bascos, tocats per les dues derrotes de lliga, posen a prova un conjunt català amb dinàmica ascendent

REAL SOCIEDAD ESPANYOL

REAL SOCIEDAD:Remiro; Zaldua, Zubeldia, Llorente, Muñoz; Guevara, Merino, Odegaard; Barrenetxea, Willian José, Oyarzabal. Suplents: Zubiaurre (p.s.), Gorosabel, Le Normand, Aihen, Pardo, Sangalli, Portu, Isak.ESPANYOL:Andrés Prieto; Javi López, Lluís López, Calero, Pedrosa, Iturraspe, Pol Lozano; Vargas, Piatti, Wu Lei, Ferrerya. Suplents: Diego López (p.s.), Pipa, Víctor Sánchez, Naldo, Melendo, Cabrera, Víctor Gómez.ESTADI: Reale Arena.ÀRBITRE:Hernández Hernández (Las Palmas).HORA:21.00 (DAZN).

L’Espanyol afronta la copa amb la necessitat de continuar alimentant el seu bon ritme competitiu. Abelardo ha capgirat l’ànim d’un equip que no coneix la derrota amb l’asturià. Quatre punts de sis en lliga són la millor targeta de presentació de la millora blanc-i-blava. Avui l’Espanyol tindrà una pedra de toc complicada contra la Real Sociedad. “És una final, qui perdi no seguirà en competició. Porto la millor convocatòria que puc, és un partit que ens il·lusiona. Anem a jugar al camp de la Real Sociedad”, advertia el tècnic asturià. “És un rival dur, d’entitat i que està en un gran moment de forma. Ara serà el torn dels jugadors que no tenen tants minuts, però tal com s’entrenen faran un bon paper.” I és que Abelardo farà profundes rotacions. Set dels titulars de l’últim partit contra el Vila-real s’han quedat a casa. La gran novetat de la llista és Cabrera. L’últim fitxatge dels catalans no jugarà de titular però ben segur que tindrà minuts en la segona part. Tot i les rotacions, Abelardo té clar que la copa no fa nosa: “Jugar la copa és una possibilitat de competir, que és el que més ens agrada. Juguem contra la Real Sociedad i és un partit per gaudir. El jugador prefereix competir que entrenar-se.” La prioritat és la lliga però l’equip no vol perdre pistonada a la copa i vol passar a vuitens. Com sempre, l’objectiu serà donar la millor imatge. Precisament, la Real ha perdut els dos últims partits de lliga i espera recuperar sensacions contra l’Espanyol. “Serà complicat el partit, però estem dolguts per les últimes derrotes i hem de demostrar que volem capgirar la situació”, va dir Imanol Alguacil.

És una final, qui perdi no seguirà. Porto la millor convocatòria, és un partit que il·lusiona
Abelardo Fernández
entrenador de l’Espanyol
Estem dolguts per les últimes derrotes i hem de demostrar que volem capgirar la situació
Imanol Alguacil
entrenador de la real sociedad
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)