Espanyol

Ara toquen les sortides

Mercat. Amb els tres fitxatges, l’Espanyol dona el capítol d’incorporacions per tancat i se centra a alleugerir el pes de la plantilla. Tindrà una setmana per executar-les

La urgència de la situació classificatòria de l’Espanyol ha obligat a variar el llibret d’instruccions amb el qual Chen Yansheng portava el club blanc-i-blau. A diferència d’altres finestres de mercat, l’Espanyol s’ha centrat primer en les arribades i, un cop tancades, donarà sortida als jugadors més prescindibles segons el parer de la direcció de futbol.

“Teníem molt identificades quines eren les necessitats de l’equip”, va afirmar el director de futbol de l’Espanyol, Rufete. “L’any anterior primer vam prioritzar les sortides i després les entrades, però aquest any ho teníem molt clar i per això ara tenim menys temps per avançar-les o per prendre les decisions que calguin”, hi va afegir l’executiu. Rufete no es va voler mullar sobre quins són els jugadors en la rampa de sortida, però sí que va reconèixer que l’equip necessita alleugerir la seva plantilla. “Aquesta setmana mirarem de buscar que la plantilla quedi més reduïda. I no és pas per una petició de l’entrenador perquè està encantat amb el que hem fet.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)