Espanyol

García Pont reitera el compromís de l’Espanyol

Incidents. “L’Espanyol sempre ha lluitat i lluitarà contra el racisme i la violència qui no estigui en defensa d’aquest valors no té cabuda en el nostre club”, ha dit el vicepresident

El vicepresident de l’Espanyol, Carlos García Pont, s’ha pronunciat respecte als incidents de caràcter racista proferits per un grup reduït contra Iñaki Williams ahir durant el partit entre l’Espanyol i l’Athletic. Els insults racistes contra el davanter han agafat molta volada en les últimes hores. L’Espanyol ja va fer un comunitat ahir denunciant els fets així com els incidents a l’exterior de l’estadi entre els ultres de l’Athletic i l’Espanyol que va acabar amb cinc detinguts del conjunt basc i un soci de l’Espanyol ferit que només passava pels llocs dels fets.

Aquest matí el mandatari blanc-i-blau ha posat veu al comunicat. “L’Espanyol sempre ha lluitat i lluitarà contra el racisme i la violència i sempre hem posat tots els mitjans per lluitar contra aquestes actituds”, ha dit García Pont que ha confirmat que el club està investigant els crits racistes. “Estem en contacte amb la lliga de manera permanent per coordinar tots els aspectes de seguretat” i no descarta prendre mesures contra els aficionats que varen protagonitzar aquest crits “estem estudiant què podem fer perquè el sistema espanyol és garantista i cal estudiar-ho”.

Per últim, García Pont ha reiterat que el futbol “és un esport que té uns valors que hem de defensar i treballar tant en el futbol base com amb els aficionats. Aspectes com el treball, la humilitat i l’ambició són valors que nosaltres defensem i qui no estigui en defensa d’aquest valors no té cabuda en el nostre club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)