Espanyol

L’hora dels adeus

Espanyol. Es busca una sortida per a jugadors com Ferreyra i Piatti, i la cessió per als nois del planter que menys compten, per fer lloc a una última incorporació i alleugerir la plantilla

No és descartable que l’Espanyol faci un fitxatge més abans que, dissabte que ve, quedi tancat el mercat d’hivern. Però perquè això passi és imprescindible que surtin entre dos i tres jugadors de la plantilla. De fet, ara mateix aquesta és la prioritat a la secretaria tècnica blanc-i-blava, com va reconèixer el director de futbol professional, Rufete, dijous passat, durant la presentació d’Embarba: “Les necessitats que teníem eren clares. Ara disposem de poc temps per a les sortides, però hem de prendre decisions. Ens hem centrat molt en les altes i ara intentarem que la plantilla quedi una mica més reduïda.”

Facundo Ferreyra és el nom que més sona en aquest sentit, perquè no ha ofert el nivell que se n’esperava i perquè ara, amb l’arribada de Raúl de Tomás, tindrà una presència encara menor. La seva fitxa, però, és un inconvenient perquè els clubs que hi podrien estar interessats apostin per un traspàs. Un cas similar és el del seu compatriota Pablo Piatti, que també estaria en la llista de sortida després de la discreta aportació que ha fet aquesta temporada, en què ha participat només en tres partits de lliga, dos d’Europa League i dos de copa.

Es busca una cessió també per als jugadors de la casa que disposen de menys minuts, com ara Pipa, Víctor Gómez, Lluís López, Pol Lozano i, fins i tot, Víctor Campuzano. Tots ells podrien progressar més i millor en un altre equip i la seva sortida, a més, reduiria la llarga plantilla que, a hores d’ara, està a les ordres d’Abelardo.

Fa falta un lateral dret

Dissabte va quedar clar que a l’Espanyol li cal un lateral dret. Absent Javi López, Abelardo va fer jugar en aquesta posició Víctor Sánchez, en lloc de Pipa o Víctor Gómez, i l’equip va patir de valent contra l’Athletic Club. Per això, es treballa per a l’arribada d’un quart reforç abans que es tanqui el mercat d’hivern. Podria ser el lateral del Racing, Aitor Buñuel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)