Espanyol

Cabrera: “Aquest equip està totalment viu”

Espanyol. Considera que l’Espanyol “està en una bona dinàmica” i es mostra convençut de la permanència. “He vingut perquè crec en aquests jugadors i en el club”

Leandro Cabrera ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El central es va estrenar dissabte amb la blanc-i-blava davant l’Athletic Club. Un debut profitós on va demostrar la seva fiabilitat a la rereguarda. De fet, l’uruguaià va ser el millor de la línia defensiva de l’Espanyol. “L’equip, en general, va donar la cara. La llàstima va ser el gol que van rebre aviat i a pilota aturada. Però vam aguantar els mals moments i, al final, hem aconseguit un empat i per poc el triomf. Vaig veure un equip totalment viu tot i que la situació no és fàcil”, ha explicat el central que espera que l’arribada dels nous fitxatges, un ell mateix, sigui un impuls. “Esperem que els que hem vingut ajudem a sortir d’aquesta situació. El grup humà que hi ha és molt bo i estem parlant d’un equip pràcticament igual al què es va classificar per a Europa. L’equip està en una bona dinàmica: cinc punts de nou davant equips que estan lluita per la lliga i per Europa”. Tot i això, l’Espanyol encara no ha guanyat en lliga. “Hi ha com una psicosis per no guanyar a casa però estem en una bona dinàmica. Hi ha un ambient increïble a la plantilla. El partit de l’altre dia, en d’altres circumstàncies, l’acabes perdent. Tenim forces de sobres per sortir d’on estem. Ara no cal pensar en el passat sinó en el present. L’equip està competint”. Cabrera no ha pogut amagar que la plantilla fa càlculs de permanència. “No depenem només de nosaltres però el més important és sumar. Ens vam quedar amb un mal sabor de boca amb l’empat però el resultat ha estat positiu perquè no tothom guanya. Ara hem de pensar en el duel davant el Granada i ja vindrà la final davant el Mallorca. És el rival que tots volem agafar, però primer el Granada”.

Per últim, el central té clar com acabarà la lliga. “M’imagino acabar la temporada de la millor manera. He vingut perquè crec en aquests jugadors i en el club. Hem d’estar forts de cap i no sortirem d’aquesta situació en una o dues setmanes. Això és una carrera. Estem preparats per treure això endavant”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)