Espanyol

Competició obre expedient

Xenofòbia. El comitè de competició ha decidit obrir un procediment extraordinari per abordar els insults racistes contra Iñaki Williams a l’RCDE Stadium. Ara, l’Espanyol i l’Athletic Club tenen temps per presentar les seves al·legacions

El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va decidir, en la seva reunió d’ahir, obrir un procediment extraordinari per abordar els insults racistes contra Iñaki Williams a l’RCDE Stadium. Uns esdeveniments que va patir el davanter basc en el duel entre l’Espanyol i l’Athletic Club de dissabte.

Ara, el comitè nomenarà l’instructor del cas i s’obrirà el preceptiu període d’al·legacions perquè tots dos clubs puguin presentar la documentació pertinent i oferir les explicacions necessàries abans que es resolgui el cas. Cal recordar que en l’acta arbitral no es va fer cap esment dels insults contra Williams i ara competició ha decidit actuar d’ofici i obrir l’expedient esmentat i anar en la línia de l’onada mediàtica que ha provocat aquest cas de xenofòbia i que vol ser una eina d’exemplaritat.

L’Espanyol, per la seva banda, ha actuat amb diligència i ja ha identificat els 12 aficionats, nou d’ells socis, que van insultar el davanter i aplicarà les mesures pertinents contra ells. De fet, el club ja ha elevat un complet informe al comitè de disciplina social per determinar les mesures oportunes recollides en el reglament de disciplina interna de club, i que poden comportar la suspensió dels carnets d’abonat i de soci i l’expulsió de tota activitat que dugui a terme l’entitat blanc-i-blava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)