Espanyol

Lluís, cedit al Tenerife

Mercat. El defensa de l’Espanyol jugarà al conjunt tinerfeny fins a final de curs

L’Espanyol i el Tenerife han arribat a un acord per a la cessió de Lluís López fins al 30 de juny. El jugador del planter blanc-i-blau disputarà la segona meitat de la temporada a l’equip que dirigeix Rubén Baraja. Aquesta és la segona sortida que ha fet el conjunt blanc-i-blau en aquest mercat d’hivern a la qual cal sumar la marxa d’Esteban Granero al Marbella. Lluís López ha disputat 15 partits oficials (4 de lliga, 2 Copa i 9 a l’Europa League) aquesta temporada. Aquest havia de ser l’any de la seva progressió al primer equip blanc-i-blau però el fitxatge de Leandro Cabrera ha ampliat la nòmina de central. La direcció esportiva del club considera que aquesta cessió és el millor escenari perquè el central pugui seguir agafant minuts i no veure estancada la seva progressió.

D’altra banda, i segons ha avançat la COPE, l’Espanyol està treballant en el fitxatge d’Oier. El porter basc de 30 anys que milita al Llevant. El club barceloní vol reforçar la porteria i evitar una complicació en cas de lesió de Diego López i també treballar de cara a un futur en cas que el gallec, que acaba contracte el 30 de juny, no continuï de blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)