Espanyol

Oier, reforç a la porteria

Mercat. L’Espanyol està ultimant la contractació del porter del Llevant. L’operació es tancarà en un milió d’euros. Serà la quarta incorporació del mercat d’hivern.

L’Espanyol tancarà en les pròximes hores el fitxatge d’Oier Olazabal. El porter de 30 anys que milita al Llevant. Tots dos clubs han arribat a un acord pel traspàs del futbolista per qui els blanc-i-blaus pagaran un milió d’euros aconseguir els seus serveis. El club busca així reforçar la porteria que ara té com a integrants a Diego López, que acaba contracte el 30 de juny, i Andrés Prieto amb un vincle fins al juny del 2021. La direcció esportiva vol tenir més competència a la porteria en l’eventual cas d’una lesió o sanció del porter gallec. Aquesta serà la quarta incorporació de l’Espanyol en aquest mercat d’hivern després dels fitxatges de Raúl De Tomás, Cabrera i Embarba. En total el club blanc-i-blau s’haurà gastat 40 milions d’euros en aquesta finestra hivernal amb l’objectiu d’apuntalar la seva plantilla amb l’objectiu d’amarrar la permanència a primera divisió.

El capítol d’altes es tancarà amb aquest fitxatge i ara només queda tancar les sortides. Les últimes hores estaran centrades en Pablo Piatti, amb una oferta del Qatar i Facundo Ferreyra que té una proposició del Vélez Sarsfield argentí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)