Espanyol

Oier, nou porter de l’Espanyol

Mercat. L’Espanyol ha tancat la incorporació del basc que signa per dues temporades i mitja, més una altra opcional. És el quart fitxatge del conjunt blanc-i-blau en la finestra hivernal

L’Espanyol ha fet el fitxatge d’Oier Olazabal. El porter de 30 anys que milita al Llevant. Tots dos clubs han arribat a un acord pel traspàs del futbolista per qui els blanc-i-blaus ha pagat un milió i mig d’euros. El club busca així reforçar la porteria que ara té com a integrants a Diego López, que acaba contracte el 30 de juny, i Andrés Prieto amb un vincle fins al juny del 2021 amb una temporada més opcional. La direcció esportiva vol tenir més competència a la porteria en l’eventual cas d’una lesió o sanció del porter gallec. Aquesta és la quarta incorporació de l’Espanyol en aquest mercat d’hivern després dels fitxatges de Raúl De Tomás, Cabrera i Embarba. En total el club blanc-i-blau s’haurà gastat 40,5 milions d’euros en aquesta finestra hivernal amb l’objectiu d’apuntalar la seva plantilla per amarrar la permanència a primera divisió.

El capítol d’altes s’ha tancat amb aquest fitxatge tot i que en les últimes hores s’ha treballat en les sortides de Pablo Piatti, amb una oferta del Qatar i Facundo Ferreyra que tenia una proposició del Vélez Sarsfield argentí però no s’ha arribat a cap acord i romandran en el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)