Espanyol

Diumenge espera el Sevilla més tou de la temporada

Espanyol. Els andalusos han sortit de la zona de Champions League després de perdre davant el Celta i d’aconseguir només un triomf en els cinc partits de lliga d’enguany

Fa més de vuit anys des de la darrera vegada que l’Espanyol va guanyar al Sánchez Pizjuán. Va ser en partit de lliga (1-2), el 15 de gener de 2012, gràcies a dos gols de José María Callejón. Des d’aleshores, els blanc-i-blaus han tornat del coliseu sevillista amb vuit derrotes i dos empats. És normal, tenint en compte que l’equip de Nervión està vivint una etapa daurada els darrers anys, en els quals ha aixecat un bon grapat de títols i s’ha situat entre els millors de la lliga.

Ara mateix, però, el Sevilla no passa, precisament, pel moment més bo d’aquesta la temporada. A les ordres de Julen Lopetegui, els andalusos van començar el curs com un coet, però en les darreres setmanes un equip de segona, el Mirandès, els ha escombrat a la copa i, en la lliga, han guanyat només cinc dels quinze punts que han disputat des que va començar el 2020. De fet, abans-d’ahir, a Balaídos, van veure com el Celta els aixecava un 0-1 en els darrers minuts i els deixava fora de les quatre primeres posicions, les que donen accés a disputar la Champions League. “Cal aixecar-nos com més aviat millor perquè puguem complir els nostres objectius. No podem lamentar-nos perquè el cap de setmana vinent tindrem davant l’Espanyol”, comentava, a Vigo, un afectat Lopetegui.

El tècnic basc va començar ahir la preparació del partit de diumenge al migdia amb gairebé tota la plantilla disponible i enmig d’un ambient en el qual el comencen a qüestionar. L’Espanyol tindrà, sens dubte, un repte de primera magnitud per continuar guanyant punts, davant un dels rivals més difícils de la lliga, però ho farà en un moment especialment oportú per als seus interessos. Si sap pescar en aigües tèrboles en pot treure profit.

Francisco, distingit pel Sevilla

La setmana del Sevilla-Espanyol va començar amb l’anunci que Francisco López Alfaro serà el dotzè Dorsal de Llegenda del Sevilla CF. Entre els anys 1981 i 1997, Francisco va jugar nou temporades en el club andalús i set a l’Espanyol. El Dorsal de Llegenda és la màxima distinció que el Sevilla concedeix als seus exjugadors des de fa més d’una dècada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)