Espanyol

Bernardo: “La nostra situació ens obliga a sumar de tres en tres”

Espanyol. El central deixa clar que l’Espanyol no té marge per l’especulació. “El calendari ens exigeix màxima efectivitat i és el que busquem per sortir de la situació on estem”

Bernardo Espinosa ha passat aquest migdia per la sala de premsa. La victòria davant del Mallorca ha donat un nou impuls en els ànims de l’equip. “Guanyar sempre és un bàlsam d’alegria i optimisme. Ens hem tret un petit pes de sobre i és una responsabilitat guanyar aquests partits”, ha explicat el central que també s’ha referit al primer triomf a casa. “Teníem el desig de fer bons partits a casa i que el nostre estadi sigui un fortí. Era una assignatura pendent. Era necessària una victòria, no només per no guanyar a casa, sinó per la nostra classificació que ens obliga a sumar de tres en tres”. Més enllà d’això, el colombià ha deixat clar que l’Espanyol no té marge per especular. “El calendari ens exigeix màxima efectivitat i és el que busquem per sortir de la situació on estem”. Així doncs, l’únic pensament implica guanyar al Pizjuán. “Ara tenim una setmana que ens il·lusiona molt. Volem sumar una segona victòria consecutiva en lliga, una cosa que mai ho hem fet” i ha evitat parlar del mal moment dels andalusos com un punt a favor. “És un club que ha d’estar sempre mirant en els llocs de dalt. Ells volen mantenir una línia d’equip champions i tenen plantilla per fer-ho. Quan no tens els resultats és normal que hi hagi moments menys relaxats. Però nosaltres ens hem de centrar en nosaltres. Tenim un partit per seguir creixent. No els hi posarem les coses fàcils. Volem guanyar però són igual d’importants els primers minuts com els últims. El Sevilla s’ha deixat molts punts en els minuts finals”

Per últim, Bernardo, format al planter del Sevilla, ha reconegut que jugar contra el Sevilla “sempre és especial” i ha aparcat el seu futur fins al juny. “He vingut amb la màxima il·lusió a l’Espanyol. Soc un jugador que penso en el present per ajudar a l’equip des dels més petits detalls fins als més grans. El meu compromís amb el grup és el màxim. Estic satisfet amb la meva entrega i treball. Al final de temporada farem balanç. Estic feliç i molt a gust tot i la situació que no és la més favorable per a tots. Però des de la dificultat també es creix. Quan estàs a gust tens la il·lusió de poder seguir. Però a l’estiu ja es marcarà quin camí seguim perquè aquest és un esport molt dinàmic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)