Espanyol

Ampliació de capital pels petits accionistes

Espanyol. Ha posat en marxa una ampliació de capital dirigida exclusivament als accionistes del club blanc-i-blau que tindrà una suma total de 375.000 euros

L’Espanyol ha posat en marxa una ampliació de capital dirigida exclusivament als accionistes del club blanc-i-blau. Aquesta ampliació de capital serà de 375.000, amb una emissió d’un total de 62.500 noves accions per valor de 6 euros cadascuna. És a dir, una ampliació de capital dirigida exclusivament als petits accionistes. Aquestes noves accions només podran adquirir-les els qui siguin accionistes i així ho desitgin. Per a això s’obrirà un termini d’un mes, des de la notificació rebuda a través de correu ordinari, i els accionistes hauran de contactar amb l’Espanyol a través de la següent adreça de correu electrònic: ampliacio@rcdespanyol.com o trucant al 93.529.94.98.

Els accionistes que només disposin d’1 acció actualment, també han de notificar al club el desig d’adquirir les accions que li pertoquen, però, com que no supera el valor nominal, ja que per tenir 1 acció els tocaria 0,6438, hauran d’esperar a la segona volta, després de finalitzar la subscripció preferent de quinze dies com a màxim.

Aquesta modalitat d’ampliació de capital ja va quedar recollida en els acords de l’última Junta General d’Accionistes, celebrada el passat 10 de desembre de 2019 on l’accionista majoritari del club, Chen Yansheng, amb més del 99 per cent del capital social de l’entitat, va efectuar una ampliació de capital de 50 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)