Espanyol

Abelardo: “Anem amb la mentalitat de guanyar”

Espanyol. El tècnic avisa: “El Sevilla té un equipàs i perdre a Vigo els farà més perillosos”. Busca més gol. “Si depenem només de Raúl per marcar, serà difícil aconseguir l’objectiu”

Abelardo Fernández ha valorat la prèvia del partit de demà davant el Sevilla (12 h; Sánchez Pizjuán).

DUBTE AMB DAVID LÓPEZ.

“Esperarem a l’últim entrenament i l’únic que no ha entrenat és David (López) i hem de veure avui com està i decidir com està. Dependrà de les seves sensacions. Forçar o no forçar, el més important és recuperar-lo al cent per cent”.

DINÀMIQUES OPOSADES.

“El Sevilla té un equipàs i el fet de perdre a Vigo els farà encara més perillosos. Per ells, l’objectiu és entrar a la Champions. És un equip que m’encanta veure’l jugar i amb un entrenador de mentalitat top com Lopetegui. Tots aquests condicionants els fan molt més perillosos”.

EL PERILL DEL SEVILLA.

“Hem d’igualar en intensitat al Sevilla i tenen dos laterals molt ofensius com Reguilón i Jesús Navas i gent de finalització molt important. Ens posaran un ritme de partit molt alt i hem de defensar molt bé”.

DÍDAC, SANCIONAT.

“Qui surti ho farà millor que Dídac, no pensem sortir amb deu. Ja ho tinc decidit però no ho diré”.

MANTENIR L’ESPERIT COMPETITIU.

“Hem demostrat, en els cinc partits que porto aquí, que hem competit davant de qualsevol rival. Ara no serà diferent. Només hem perdut un partit. Sabem que tenim un calendari complicat però no podem renunciar a res. Sempre anem amb la idea de guanyar, si no viatjaríem i ens quedaríem a casa”.

CONTINUAR AMB LA BONA DINÀMICA.

“Sabem que és un partit difícil però anem amb la mentalitat de guanyar. Fer-ho seria una victòria important. No és fàcil guanyar a Sevilla però ens donaria molta moral. Però crec que guanyant no sortirem del descens”.

SENSE ROTACIONS.

“No he pensat en l’equip de dijous. Només penso en el partit del Sevilla. Per nosaltres el més important és la lliga”.

RAÚL DE TOMÁS DEPENDÈNCIA.

“No crec que Raúl ens fiqui un gol cada partit. Si depenem només de Raúl per marcar, serà difícil aconseguir l’objectiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)