Espanyol

Confirmada la baixa per lesió de De Tomás

Espanyol. Abelardo el reserva per al partit contra el Valladolid i el davanter no viatjarà per al partit d’Europa League de demà

Abelardo va donar ahir la llista de convocats per al partit que disputarà l’Espanyol contra el Wolverhampton i va confirmar la baixa de Raúl de Tomás. El davanter, que ja no hi va ser contra el Sevilla en el darrer enfrontament dels blanc-i-blaus, té uns problemes musculars a la cama i encara no s’ha entrenat amb la resta de companys. El partit que té a l’horitzó el seu equip, diumenge vinent contra el Valladolid, ha provocat el descans de Raúl de Tomás, que ha estat una peça clau des que va arribar en el mercat d’hivern gràcies al seu encert de cara a gol: cinc dianes.

Sense renunciar a Europa

El central de l’Espanyol Fernando Calero va reconèixer que la plantilla està entonada amb la competició europea tot i la responsabilitat que comporta la lluita per la salvació: “És un partit molt bonic i tots tenim moltes ganes de jugar-lo. La trajectòria a Europa és molt bona i aquest dijous [per demà] tenim una altra oportunitat per mantenir-la.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)