Espanyol

Abelardo: “El més important és la lliga però no venim a fer turisme”

Espanyol. “Estic confiat perquè hem competit bé davant d’equips similars com el Wolverhampton” diu el tècnic que ha confirmat que farà rotacions

Abelardo ha parlat aquesta tarda per valorar la prèvia del duel de setzens de final de l’Europa League davant el Wolverhampton.

ROTACIONS?

“No et diré qui jugarà. El més important és la lliga però aquí no venim a fer turisme. Venim per un bon resultat i és una eliminatòria de 180 minuts. Volem guanyar el partit i fer un bon partit en la línia que portem. Hem de competir però tenim un rival com el Wolverhampton que és el vuitè de la Premier.

ADVERSARI.

“És un equip molt ben organitzat tant en atac com en defensa. Són forts en l’estratègia i tenen gent bona com Neto i Moutinho, al davant Raúl Jiménez. És un equip molt perillós en les transicions i amb molta velocitat i que pensen de pressa com Traoré. Hem de vigilar perquè ens poden matar si no estem atents. Però estic confiat perquè hem competit davant d’equips similars com el Wolverhampton.

VISIÓ PERSONAL.

“És una oportunitat per seguir competint a Europa. Ens ha costat molt arribar fins aquí. Hi haurà canvis, perquè la lliga és el principal, però tindrem un equip competitiu. Estem motivats, jo primer, per estar a l’Europa League. És un repte molt bonic i més davant 1.200 aficionats nostres que ens acompanyaran”

LESIÓ RDT.

“Té unes molèsties a l’adductor i ara com ara no sabem si podrà estar per diumenge. Ara mateix no penso en això sinó amb el partit de demà. Si arriba o no ja veure’m. A Sevilla no va estar-hi i va sortir un altre company. Raúl és un jugador important i ens aporta moltíssim. Però a Sevilla no estava i vam fer dos gols.

ONZE TITULAR.

“Estem molt il·lusionats amb aquesta eliminatòria. Demà hi haurà jugadors que no estan participant a la lliga i m’ha de demostrar que poden. No els hi faré una creu si no ho fan bé però m’ha de demostrar que puc comptar més amb ells. És un aparador per deixar l’Espanyol a un nivell alt. Ens veurà molta gent i molt motivant per a qualsevol futbolista”.

Per la seva banda, Dídac Vilà ha estat el jugador que ha passat per roda de premsa. El mataroní encara el partit amb il·lusió. “Sabem que el Wolverhampton és un equip molt físic però ja ens hem trobat a equips així a la lliga. Teníem moltes ganes d’arribar a aquest punt de la competició”, ha explicat el mataroní que “ho donarà tot” pels 1.200 aficionats blanc-i-blaus que estaran a les grades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)